Referenties

Hieronder vindt u enkele reacties van tevreden klanten. Ook een bericht schrijven? Scroll naar beneden!

27-06-2020/ Wya en Rob uit Leeuwarden

Na 30 jaar was mijn schommelfauteuil toch een beetje sleets geworden... Samen met Els hebben we een mooie stof uitgekozen-nog bedankt voor het deskundige advies!- en binnen een week nadat Els de stoel had opgehaald, kreeg ik deze alwer terug, als nieuw. Mijn stoel en ik kunnen er weer 30 jaar tegen ;-)

19-06-2020/ Thekla uit Leeuwarden

De stof van mijn oude gispen stoel was geheel versleten. Ik ben blij dat ik via internet bij Els ben uitgekomen. Ze gaf mij advies hoe de stoel er ooit origineel uit heeft gezien en heeft hem geheel gestoffeerd en hersteld. Zelfs het frame was opgepoetst. Els is echt een aanrader en de prijs-kwaliteit verhouding is prima te noemen. Ik zal Teng*els zeker aanraden.

24-09-2019/ Rienk uit Leeuwarden

Els heeft een stoel uit de erfenis van mijn schoonvader bijzonder goed opnieuw gestoffeerd. De stoel is weer als nieuw. We zijn erg tevreden met het resultaat, ook over de vriendelijke en deskundige manier waarop we geholpen zijn. Voor herhaling vatbaar.


03-06-2016 | Hilde uit Leeuwarden 
Mijn poef is opnieuw bekleed door Els en ik ben er erg tevreden over. Ook het contact en de afspraken verliepen prima. Alle lof! 
Dit adres is echt een aanrader!


05-02-2016 | Klooster uit Peins
Ik ben erg blij dat ik mijn stoel opnieuw door Els heb laten stofferen.
Zo goed als nieuw en een prima prijs kwaliteit verhouding.
Dank je wel Els


04-05-2015 | Geartsje uit Dronrijp 
Een zwarte scandinavische stoel is opnieuw bekleed. Uit een ruime keuze met o.a. mooie natuurlijke stoffen een keuze gemaakt met Els uit twee stoffen. Na lang wikken en wegen met een geduldige Els op de achtergrond, een mooie lichte stof gekozen. Binnen een week was de stoel gestoffeerd en met een heel mooi resultaat.


09-04-2015 | Sarah & Niels uit Leeuwarden
We hadden een jaren 50 stoel gekocht via marktplaats. De bekleding was helaas lelijk en versleten. Ook de vulling van de stoel was zacht en gaar. Het was nodig om de stoel opnieuw te stofferen. Via internet hadden we een afbeelding gevonden van een vergelijkbare stoel, met een mooie okerkleurige stof. We hebben Els de foto van onze stoel en het op internet gevonden voorbeeld doorgestuurd. Els is daarna bij ons langs geweest met mooie stoffen. Door haar goede advies en kennis van stoffen heeft ze ons geholpen een juiste keus te maken. We hadden hoge verwachtingen en die zijn overtroffen. De stof is nog mooier dan het gestuurde voorbeeld. De afwerking is fantastisch, de vulling van de stoel is geheel vervangen en kan weer jaren mee. We zijn zeer tevreden en de stoffering is boven (al hele hoge) verwachting. Als we weer een meubel laten stofferen, gaat deze zeker weer naar Els!


25-02-2015 | Irma van Steijn uit Leeuwarden 
Mijn oude stoel ziet er weer prachtig uit! Els heeft vakwerk geleverd, constructief en creatief meegedacht met de stof, ze heeft de stof er professioneel omheen gekregen, echt mooi, en mijn stoel gaat een mooi tweede leven tegemoet. Contact was prettig en de service vlot. Een eventuele volgende stoel gaat weer naar Els, ik ben dik tevreden :-)
Irma van Steijn


 

Schrijf een bericht